Toonen Reizen

Voor Toonen Reizen mochten we deze leuke nieuwe video uitdaging aangaan. Wij mochten namelijk gebruik maken van maar liefst 8 reisbussen! Na goed overleg en voorbereiding hebben wij samen een dag ingepland om de beelden te maken.

Op de dag van het filmen begonnen wij eerst met 1 bus om rustige beelden te maken van de dijk. Samen met mijn collega, die meestal alle communicatie doet, hadden wij contact met de bus chauffeur om zo te communiceren over eventuele aanpassingen zoals snelheid.

Daarna gingen wij over op 8 bussen op locatie de Oversteek in Nijmegen. Hierbij was de communicatie erg belangrijk! Het plan was om met 8 bussen de brug over te steken. Toonen Reizen had zelf 1 bus die de andere bussen deed begeleiden en wij konden zien waar de bussen precies reden met behulp van software op de laptop. Mijn collega deed de communicatie en ik zelf deed alle drone shots. Het mooie resultaat kan je zien in onderstaande video.

Vindt u niet wat u zoekt in de lijst? Bent u op zoek naar iets anders? Neem gerust contact met ons op en we kijken samen of we jouw unieke project aan kunnen pakken.